Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Οποιοδήποτε λογισμικό διατίθεται για μετα-φόρτωση (down-loading) από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της  ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE.

  1. η χρήση τέτοιων εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς ή είναι μόνον προσωπική και δεν θα αντιγραφούν ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας
  2. δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Η ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ’ αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται “ως έχει” χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Η ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE  δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Μπορείτε να κάνετε χρήση του www.kontogiannis-flowers.gr σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά συναλλάκτικά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Η εταιρεία μας δεν επεμβαίνει με κανένα τρόπο στα δεδομένα που μεταφέρετε. Η συμπλήρωση των πεδίων στις on-line φόρμες επικοινωνίας πρέπει να γίνεται με ακρίβεια ως προς τα ζητούμενα στοιχεία.

Η χρήση του site της ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνής νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους. Επιπλέον, συμφωνείτε ότι:

  1. δεν θα παραβιάσετε ή βλάψετε κανέναν άλλο χρήστη των υπηρεσιών μας.
  2. δεν θα επέμβετε ή δεν θα διακόψετε τα δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με το site της ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE  και θα συμμορφωθείτε με όλους τους κανόνες, νόμους και διαδικασίες αυτών των δικτύων,
  3. δεν θα παραποιήσετε τον κώδικα της ιστοσελίδας μας,
  4. θα συμμορφωθείτε με τον Ελληνικό Νόμο σχετικά με την μετάδοση τεχνικών δεδομένων τα οποία εξάγονται από την Ελλάδα.

Επίσης συμφωνείτε ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, οι μέτοχοι και άλλοι συνεργάτες της ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site της ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE . Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Στο site περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks, trade dress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.

ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η  ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.

ΙΣΧΥΩΝ ΝΟΜΟΣ
Το site έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE , στην Αθήνα και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση του site και την ερμηνεία του. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.

Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE και η ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ MAITRE FLEURISTE έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass
  • με πληρωμή στο κατάστημα
  • μέσω αντικαταβολής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής εξαρτώνται από την περιοχή/χώρα αποστολής

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί, όταν βρίσκεται ακόμα υπό επεξεργασία και δεν έχει ολοκληρωθεί. Εφόσον επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
Αν τα λουλούδια της επιλογής σας είναι εκτος εποχής ή έχουν εξαντληθεί θα αντικατασταθουν με αλλα ίσης αξίας

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Όλες οι παραγγελίες πρέπει να γίνονται μέχρι τις 5 το απόγευμα, ωστε παραδιδονται την ιδια ημερα.